Over Acore Coaching

Natuurlijk leiderschap bij mens én organisatie

ACORE Coaching laat teams, managers en professionals ervaren hoe ze succesvol én gezond kunnen worden en blijven. Samen met natuurlijk leiderschap coach Oscar Jansen gaat u aan het werk op een biologische  boerderij in Utrecht of in Zwolle. Hierdoor komt u tot verrassende inzichten over de wijze waarop u zich op een natuurlijke manier kunt ontwikkelen en groeien.

Workshop, lezingen en individuele coaching

ACORE Coaching verzorgt zowel workshops voor teams als lezingen en individuele coaching. Ook heeft ACORE Coaching een natuurlijke aanpak ontwikkeld voor vitale  én krachtige professionals.

Hoe gaat de coaching in z’n werk?

Acore Coaching: handen uit mouwen in Zwolle en UtrechtSamen met natuurlijk leiderschap coach Oscar Jansen gaat u aan het werk op de tuinderij van biologische boerderijen in Utrecht en in Zwolle. Vanuit zijn observaties op de tuinderij stelt hij vragen over gewoontes in het dagelijks werk. Hij legt daarbij de link tussen de gang van zaken op de biologische boerderij en uw organisatie. Wat maakt die biologische boerderij nu zo gezond en succesvol? De parallellen met het dagelijkse werk komen in het gesprek met u vanzelf naar boven.

Door deze coach aanpak ontstaat er beweging in de ontwikkeling van medewerkers, teams, managers en organisaties.

© 2015 ACORE alle rechten voorbehouden
Linkedin Oscar Jansen Twitter Oscar Jansen