Detachering Duurzaamheid

Van visievorming en evaluatie tot uitvoering complexe projecten

Bent u op zoek naar een (tijdelijk) aanjager voor duurzaamheid? Wilt u iemand die de potentie van duurzaamheid zichtbaar en doet voelen en ervaren? Dan ben ik daarvoor de aangewezen persoon.

Met ruim 15 jaar ervaring bij de overheid en in het bedrijfsleven sta ik zowel op de inhoud als procesmatig mijn mannetje.

Werkervaring heb ik opgedaan bij een milieuadviesbureau, twee provincies en een gemeentelijk samenwerkingsverband. Mijn kracht is mijn passie voor het werk én voor de mensen met wie ik werk. Ik weet anderen te inspireren en ik ben creatief op abstract, conceptueel en beleidsmatig niveau.

Interim projectleider duurzaamheid

Afgelopen jaren heb ik gewerkt als interim projectleider duurzaamheid voor de provincie Drenthe, gemeente Harderwijk, gemeente Hattem, gemeente Skarsterlan en gemeente Steenwijkerland. Momenteel ben ik actief bij de Friese Milieu Federatie waar ik zo’n 80 lokale energie initiatieven ondersteun.

Duurzaamheidsthema’s waar ik aan gewerkt heb:

  • Energiebesparing campagne in bestaande woningbouw
  • Durzame mobiliteit
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Energie- en klimaat beleid
  • Duurzame energie met specialisatie op Bio-energie
  • Duurzame bedrijventerreinen: revitalisering bestaande en nieuwe bedrijventerreinen
  • Burgerparticipatie: ondersteuning lokale energie initiatieven

Reactie van een opdrachtgever

“Jouw inzet en advies heeft veel bijgedragen aan het vergroten van het draagvlak bij de projectleider woningbouw en de wethouder. Ze zijn niet gegaan voor het hoogst haalbare, maar door je advies en je overtuiging hebben ze nu wel een duidelijke ambitie.”

© 2015 ACORE alle rechten voorbehouden
Linkedin Oscar Jansen Twitter Oscar Jansen