Natuurlijk leiderschapcoach Oscar Jansen aan het woord

Door me met hart en ziel in te zetten voor de natuurlijke groei en ontwikkeling van mens en organisatie worden blijvende resultaten behaald. Hierbij dienen de processen op diverse biologische boerderij (Utrecht en Zwolle) als metafoor voor werk-, organisatie- en persoonlijke groei processen. Ik vind het prachtig als teams, managers en professionals een stap zetten in hun ontwikkeling.

Coaching in Utrecht en Zwolle

Natuurlijk leiderschapcoach Jansen

Mensen komen in actie

Door mijn authenticiteit, mijn transparante en aardse mentaliteit en de verbinding tussen mij en de ander komen mensen in actie. Door mijn aanpak ervaren mensen de processen op de biologische tuinderij, waarbij ik ze help om die processen onder woorden te brengen. De link die gelegd wordt met de processen in het dagelijks werk zorgen voor nieuwe inzichten die praktisch en toepasbaar zijn. Hierdoor komen mensen in actie en wordt gedragsverandering gestimuleerd.

En dat geeft meteen een mooi beeld van twee van mijn passies: de passie voor de boerderij en de passie voor mensen in beweging.

Roots van de coach

Alhoewel ik niet uit een landbouw familie kom ben ik van jongs af aan geboeid door het leven op de boerderij. Ik heb een gedegen landbouwkundige studie gedaan en werkervaring opgedaan in de zowel de landbouw als bij de overheid. Dit in combinatie met een algemene coachopleiding en de opleiding voor Tuintherapeut op de Kraaybeekerhof zorgen voor een stevig fundament waar mensen op kunnen bouwen.

© 2015 ACORE alle rechten voorbehouden
Linkedin Oscar Jansen Twitter Oscar Jansen