Teamcoaching en inspiratie workshops

Er zijn van die momenten dat je je als team wilt bezinnen op hoe je verder wilt. Of dat het nodig is om te werken aan het verder versterken van de samenwerking. Om als team nog verder te kunnen groeien tot bloei te komen. Op weg naar een rijke oogst. Teamcoaching door inspiratie workshops helpen u op weg. 

Met als resultaat

  • Verstevigen onderlinge samenwerking
  • Inspiratie voor vernieuwing
  • Vergroten effectiviteit

Voor wie?

teambuilding

Teamcoaching in Utrecht en Zwolle

De inspiratie workshop voor teams zijn bedoeld voor teams die de wens hebben nog beter te functioneren of die behoefte hebben aan inspiratie voor verdere ontwikkeling. Dat betekent dat de bodem, de cultuur, van het team al gezond is. De balans tussen water (gevoelens), warmte (mentale kracht) en lucht (inspiratie) is in orde. Maar u heeft het idee dat er meer in het team zit.

Team workshop: groei en bloei 

In samenwerking met enkele teamleden ontwikkelen we een actief programma op de biologische boerderij dat aansluit bij de vraag van het team. Dat kan verschillende insteken hebben:

  • Terugblikken
  • Vooruitkijken
  • werken aan het teamgevoel

We wisselen het werken op de tuin af met reflectie en inspiratie momenten. Zo koppelen we de (ontwikkel)vraag van uw team gekoppeld wordt aan de werkervaring op de tuin. Door de teamleden actief te betrekken bij de invulling van de teamdag(en) wordt er vanaf het begin al gewerkt aan zelforganisatie en zelfverantwoordelijkheid.

© 2015 ACORE alle rechten voorbehouden
Linkedin Oscar Jansen Twitter Oscar Jansen