Ik ben het waard

Van Knop tot Bloem

Van Knop tot Bloem

Deze ‘blog’ is de verwoording van een bijzonder groeiproces van één van mijn coach klanten. Zoals ze zelf het verwoord: “Het is groots wat er is gebeurd. Er is iets in werking gezet, bijna niet in woorden uit te drukken. Ik weet dat ik het zelf gedaan heb, maar door jouw speciale manier van begeleiding en de biologische boerderij sta ik nu waar ik ben en ga liefdevol verder op mijn ontdekkingsreis.”

 

Ik ben het waard

Ik mag het voelen
Ik mag er zijn

Want ik ben het waard

Ik mag het zeggen
Ik mag er zijn

Want ik ben het waard

Ik mag het vinden
Ik mag er zijn

Want ik ben het waard

Ik mag het doen
Ik mag er zijn

Want ik ben het waard

Ik mag het denken
Ik mag er zijn

Want ik ben het waard

Ik mag het verleden loslaten
Ik mag er nu zijn
en ik ben de toekomst waard

Monique Antoine

Terug naar overzicht
© 2015 ACORE alle rechten voorbehouden
Linkedin Oscar Jansen Twitter Oscar Jansen