Ervaringen coaching

Ervaringen coaching in Zwolle en Utrecht

Ervaringen coaching en leiderschapsontwikkeling

Op de blog ‘Veertig | Over de reis van een hoofd vol chaos naar relatieve rust.’ leest u het groei- en ontwikkelproces van één van mijn klanten.

De workshop ging over natuurlijk leidinggeven en de naam dekte de lading.

Nu eens geen gezeur over hard zijn, targets halen, korte termijn doelen, met voorbij lopen aan bijkomende negatieve aspecten.

Maar over de menselijke maat, over succes op lange termijn.

Maarten Jan Bijl Teammanager gemeente Skarsterlan
"Van de workshop 'De manager als tuinman' heb ik meegenomen dat het niet geeft dat - afhankelijk van de situatie - mijn besluiten verschillen, dat dat juist goed kijken en luisteren is, en aanvoelen wat er nodig is. Maar ook dat het dan wel goed is om zelf meer te benoemen waarom ik dat dan doe, zodat anderen het ook beter kunnen begrijpen. Was wel een eye-opener."

Manager in Jeugdgezondheid zorg
Ik heb persoonlijk ervaren hoe krachtig en effectief de werkwijze van ACORE Coaching is. Het werken op de ecologische boerderij laat op een heel concrete manier zien, wat nodig is in organisaties

Voormalig topman bank
Het is groots wat er is gebeurd er is iets in werking gezet, bijna niet in woorden uit te drukken. Ik weet dat ik het zelf gedaan heb, maar door jouw speciale manier van begeleiding en de biologische boerderij sta ik nu waar ik ben en ga liefdevol verder op mijn ontdekkingsreis.

Monique Antoine.

 

Monique Antoine
© 2015 ACORE alle rechten voorbehouden
Linkedin Oscar Jansen Twitter Oscar Jansen

Laat je naam en telefoonnummer achter en

ik bel je terug