Ervaringen coaching

Ervaringen coaching in Zwolle en Utrecht

Ervaringen coaching en leiderschapsontwikkeling

Op de blog ‘Veertig | Over de reis van een hoofd vol chaos naar relatieve rust.’ leest u het groei- en ontwikkelproces van één van mijn klanten.

De workshop " De manager als tuinman" heeft mij natuurlijke gereedschappen aangereikt  om mijn bodem, (mijzelf, mijn organisatie) te bewerken, te laten groeien en bloeien. De dag heeft mij inzicht gegeven in mijzelf en in de gereedschappen die mij ter beschikking staan. Nog steeds zie ik het land voor me. Het is een voedingsbodem voor nieuwe inzichten en geeft stof tot nadenken

Eigenaar mode zaken
"De processen op de ecologische boerderij staan in eerste instantie gevoelsmatig wat ver af van de zakelijke werkelijkheid waar je je dagelijks in bevind. In de praktijk wordt al snel het tegendeel bewezen."

Human Resource Manager
" Ik vond het een leuke en leerzame dag. De link met de praktijk was snel en makkelijk gelegd. Het was een open meeting waar veel ruimte voor jezelf was."

Manager
Ik heb tijdens de workshop " De manager als tuinman" meer geleerd dan ik had verwacht. De inzichten komen heel natuurlijk in een inspirerende natuurlijke omgeving. Het was een voorrecht om aan mijzelf te mogen werken op een bijzondere plek met een bijzonder mens!

Directeur scholen
Het coachtaject heeft mij ontzetten goed gedaan. Door de natuur erbij te betrekken ben ik gaan nadenken hoe ik zelf ben.Ik luister beter en ga op zoek naar oplossingen in plaats van dat ik aangeef dat iets niet kan. Ik ben meer van mezelf gaan houden en meer mijn gevoelens laten zien. Hierdoor hebben een aantal collega's een plaats in mijn hart gekregen en kan ik veel beter mijn werk doen.

Beleidsadviseur gemeente
Oscar weet de goede vragen te stellen en verbanden te leggen, waardoor ik behapbaar handvatten gezien heb voor verbetering. Ik heb er dagelijks plezier van. Zo krijg ik positieve feedback op mijn stapsgewijze hervonden openheid in communicatie zowel privé als zakelijk. Ik hou van down to earth, had daar zelf ook grote behoefte aan en vond die op de ecologische boerderij.

Zelfstandig ICT consultant
© 2015 ACORE alle rechten voorbehouden
Linkedin Oscar Jansen Twitter Oscar Jansen

Laat je naam en telefoonnummer achter en

ik bel je terug